Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 de gener del 2020

'Short Circuit'.

Disney+ ha publicat el que és el primer tràiler de la seva nova sèrie d’animació titulada ‘Short Circuit’, amb un avançament dels catorze curtmetratges de Walt Disney Animation. Tots els curtmetratges animats de ‘Short Circuit’ ja estan disponibles al servei de streaming. Es clar que aquí haurem d’esperar al 24 de Març. A continuació el tràiler...

          

‘Short Circuit’ és la col·lecció experimental de curtmetratges de Disney Animation creada pels realitzadors i artistes de l’estudi. La sèrie és el resultat d’un programa experimental que es va iniciar al 2016 i que te com a objectiu arriscar tant en l’estil visual com en la història, i també donar a les noves veus de l’estudi la possibilitat de mostrar els seus increïbles talents alhora que experimenten amb noves tècniques en el procés de confecció del film.

Els títols i l’argument dels catorze curts animats són els següents:

Episodi 1 titulat “Trolls”: un jove aventurer descobreix que els tolls poden ser portals a un món fantàstic, però lluita per apartar l'atenció de la seva germana del telèfon per veure la màgia del món que l'envolta.

Episodi 2 titulat “Estudiant d’Intercanvi”: La vida és prou dura per a un estudiant d’intercanvi en una nova escola, però com l’únic terreny en una escola per a extraterrestres, el personatge central d’aquesta història fantàstica és l’últim foraster i ha de demostrar que val la pena ser acceptat pels seus nous companys inusuals.

Episodi 3 titulat “Perruca afortunada”: Aquesta tonteria poc intel·ligent aixeca la tapa d'un conte original sobre una peça de cabell segrestada, una colla de follets estafadors i un romanç en perspectiva.

Episodi 4 titulat “Nomes un pensament”: un nen maldestre de 12 anys anomenat Ollie, experimenta "problemes amb les bombolles", quan els seus veritables sentiments per a una noia es revelen vergonyosament en forma de bombolla de pensament físic.

Episodi 5 titulat “Cicles”: una història centrada en el veritable significat de crear una llar i la vida que es manté a dintre de les seves parets.

Episodi 6 titulat “Llamp en una ampolla”: durant una tempesta, l'esforç d'un jove noi de capturar un llamp en una ampolla de vidre com a part d'un projecte d’una fira científica té èxit més enllà de les seves expectatives més salvatges, però queda impactat quan descobreix les conseqüències d'aquesta proesa antinatural.

Episodi 7 titulat “La Carrera”: Grim necessita desesperadament una ànima més per guanyar la seva competició laboral, però la seva última col·lecció programada en una cursa de bicicletes rigorosa gira el seu món cap per avall. A la meta, s’assabenta que la vida no sempre és sobre el trofeu al final de la cursa.

Episodi 8 titulat “Hair-Jutsu”: una jove es troba enfrontada contra una perruquera dolenta, mentre passa per llargs imaginatius per evitar el primer tall de cabell.

Episodi 9 titulat “Centre”: La decepció del passatger per no deixar l'autobús es converteix en una alegria plena de colors i inesperat passeig en un cotxe robat, quan l’entorn del carrer esclata, revelant el cor de la ciutat des d'una perspectiva totalment nova.

Episodi 10 titulat “Jing Hua”: un artista marcial de dol es ret un homenatge a la seva professora recentment difunta, creant un món adornat amb una forma màgica de kung fu.

Episodi 11 titulat “Gota”: una gota de pluja recent formada cau a la terra per primera vegada i té una trobada poc probable i de cor, amb una jove que demostra ser inspiradora per a tots dos.

Episodi 12 titulat “Zenith”: un lluminós i pur cérvol surt sense esforç a través d'una fosca extensió de l'univers, deixant una galàxia d'estrelles al seu despertar. Quan accidentalment crea un forat negre que amenaça amb devorar-ho tot a la vista, el cérvol es veu obligat a prendre una decisió que deixarà una impressió duradora.

Episodi 13 titulat “Elefant a l’habitació”: un nen i el seu pare han perdut un elefant petit per treballar en la seva plantació de plàtan. Quan els dos s’enllacen ràpidament, el noi descobreix que el seu nou millor amic anhela la seva família i casa en estat salvatge.

Episodi 14 titulat “Anar a buscar”: un nen vol jugar anar a buscar amb la seva mascota. Malauradament ell s’equivoca, i s’endinsa en un bosc imponent.

P.D: Perdoneu si algunes descripcions no s’entenen gaire, és el que te saber anglès limitadament i intentar endevinar que volen dir les frases del google translate. Per sort m’ajudo també del WordReference. Nota mental: aprendre més anglès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada