Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 de gener del 2020

'Justice League Dark'.



Des de Deadline ens informen de que la Bad Robot la companyia productora de J.J. Abrams es troba a Warner Bros., en la llarga gestació de ‘Justice League Dark’ de DC Comics, per a produir un film potencial i sèries de televisió. Encara no ha sorgit cap projecte específic, amb la cap de cinema Hannah Minghella i el cap de televisió Ben Stephenson encara estan fent reunions amb diferents escriptors per a conèixer quins personatges sobrenaturals de DC s’exploraran.

Bad Robot va signar un acord exclusiu amb Warner Bros. l’any passat, i s’espera que pugés a bord d’una o més propietats de DC després de l’estrena de ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’. Abrams també està creant una sèrie original èpica, de fantasia/ciència ficció titulada ‘Demimonde’ per a la HBO. No es sap si Abrams dirigirà el film o una sèrie basada en JLD.


‘Justice League Dark’ fa força temps que esta en desenvolupament, ja en parlava el Maig del 2017. El film animat basat en el concepte ja es va estrenar l’any 2017, però ha tingut (el projecte) directors varis que van des de Doug Liman (Edge of Tomorrow) a Andy Muschietti (It), aquest últim ha acabat de director del film individual de ‘The Flash’ protagonitzat per Ezra Miller, tot i que encara no han començat a rodar. Aquests directors van arribar a crear un curt per al estudi. El director Joseph Kahn (Torque, Detention, Bodied), va crear un elaborat rodet per al projecte, incloent un test d’animació que havia creat sobre Swamp Thing en acció. El guionista Gerard Johnstone (Housebound), havien sentit l’últim cop que havia de polir el guió a finals de 2017.

L’equip de còmics de ‘justice League Dark’ va debutar durant la iniciativa editorial “New 52” de DC l’any 2011. El súper equip paranormal tendència, el grup presentava els gustos de John Constantine, Swamp Thing, Zatanna, Frankenstein, Deadman, Madame Xanadu i The Phantom Stranger en les seves files. Anterior al involucarment i marxa de Liman, Guillermo del Toro s’havia unit al projecte per a dirigir el film de ‘Justice League Dark’, que es titularia Dark Universe. Tanmateix, des d’aleshores, Universal Pictures va utilitzar aquest alies per intentar reiniciar els seus monstres clàssics, així el film (en cas que es faci algun cop), portarà el títol ‘Justice League Dark’.


El personatge de Constantine, ja va ser objecte d’una exitosa pel·lícula l’any 2005, protagonitzada per Keanu Reeves, amb el personatge posteriorment passat a la petita pantalla per a diverses franquícies del superheroi i projectes animats. Swamp Thing va comptar amb dos llarmetratges, el film de Ves Craven de l’any 1982, ‘The Return of Swamp Thing’ de Jim Wynorski l’any 1989, juntament amb tres temporades d’una sèrie live-action als USA (protagonitzada per Dick Durock). Va ser objecte d’una sèrie animada l’any 1991 i d’una sèrie live-action del DC Universe l’any passat, que va ser cancel·lada del servei de streaming.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada