Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 31 de gener del 2020

'Fast & Furious 9'.

Durant el ‘The Road to F9’ en la presentació del tràiler i l’esdeveniment del concert, Universal Pictures ha publicat el primer tràiler de ‘Fast & Furious 9’, amb el retorn d’algunes cares familiars de la franquícia (i algunes de noves). A continuació podeu veure el tràiler...

          

          

‘Fast & Furious 9’, estava prevista originalment per a l’Abril de 2019, però es va endarrerir un any per deixar pas al seu primer spin-off de la sèrie, ‘Hobbs & Shaw’, que es va estrenar el mes d’Agost del 2019. Com a resultat, ‘Fast & Furious 9’ s’estrenarà el pròxim 22 de Maig de 2020, amb Justin Lin tornant a dirigir un film de la franquícia, després d’haver ajudat des de ‘Fast & Furious 3’ fins a ‘Fast & Furious 6’. Dan Casey escriu el guió bassat en una història de Lin al costat del mestre de la sèrie Chris Morgan.

El film comptarà amb el retorn de Vin Diesel com a Dominic Toretto, Michelle Rodriguez com a Letty Ortiz, Jordana Brewster com a Mia Toretto, Tyrese Gibson com a Roman Pierce, Ludacris com a Tej Parker, Enrique Guzman com a Simon Toretto, Nathalie Emmanuel com a Ramsey, Helen Mirren com a Magdalene Shaw i Charlize Theron com a Cipher. John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett i Michael Rooker s’han unit al càsting per aquesta nova entrega.

A continuació també els cartells sorgits durant els últims dos dies...










‘Fast & Furious 9’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 22 de Maig de 2020 a USA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada