Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de gener del 2020

'Marvel Studios & ABC'.


Segons Deadline, el president i director creatiu de Marvel Studios, Kevin Feige, està en converses preliminars amb ABC per a desenvolupar una sèrie de superherois de Marvel per a la xarxa. Karey Burke, presidenta de ABC Entertaiment, va confirmar que espera amb ganes poder treballar amb Feige, però que encara no s’havien dut a terme sobre quins personatges en específic es faria una sèrie.

“Ens encanten els nostres companys de Marvel i estem tristos de veure que ‘Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D’ hagi marxat, ha estat una part important de la nostre història. Tenim ganes de treballar amb Kevin Feige i estem al principi de les converses amb ell ara sobre que podríem mostrar de Marvel a ABC. En aquest moment, Marvel s’ha centrat en Disney+, com hauria de ser”, va dir Burke al mitjà.

Les noticies arriben després de que Marvel Television es tanqués juntament amb la sortida del supervisor de Marvel TV, Jeph Loeb, al desembre després de la promoció de Feige. Loeb és el productor de Marvel’s Agents of SHIELD, que estrenarà la seva setena i última temporada aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada