Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 de gener del 2020

'The Last Thing He Wanted'.

Netflix, va publicar ahir el tràiler oficial del film de la pròxima adaptació de la directora Dee Rees (Pariah,Mudbound), titulat ‘The Last Thing He Wanted’, basada en la novel·la thriller polític del mateix nom de l’autor Joan Didion. Protagonitzada pels actors premiats Anne Hathaway, Willem Dafoe i Ben Afleck, el film tindrà l’estrena mundial la pròxima setmana el proper 27 de Gener de 2020 al Sundance Film Festival i després estarà disponible a Netflix el proper 21 de Febrer. A continuació podeu veure el tràiler...

            

El film ‘The Last Thing He Wanted’, seguirà la història d’una veterana periodista corresponsal de D.C. anomenada Elena McMahon, que perd el seu fil narratiu propulsat per la culpabilitat, quan un encàrrec del seu pare la va empènyer a no voler firmar el subjecte de la mateixa història que està intentant trencar.

L’adaptació del film està protagonitzat per la guanyadora de l’acadèmia Anne Hathaway (Les Misérables, The Dark Knight Rises) com a Elena McMahon i el guanyador d’un Oscar Ben Affleck (Argo, Justice League, Gone Girl) com a Treat Morrison al costat del nominat al Oscar Willem Dafoe (The Lighthouse) com a Richard McMahon. El repartiment també comptarà amb Toby Jones (Jurassic World: Fallen Kingdom), Rosie Perez (Bird of Prey, Rise), Edi Gathegi (StartUp), Mel Rodriguez (The Last Man on Earth).

‘The Last Thing He Wanted’, està dirigida i produïda per la directora nominada al Oscar Dee Rees (Pariah,Mudbound), qui ha co-escrit la adaptació el guió amb Marco Villalobos. El film també estarà produïda per Cassian Elwes amb Jamin O’Brien, Wayne Godfrey, Robert Jones, Mark Lane i amb James Harris essent productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada