Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 de gener del 2020

'Nightmare Alley'.


El productor J. Miles Dale ha publicat al seu Twitter, per donar a conèixer que la filmació ha començat oficialment de la propera adaptació del film de terror del director guanyador d’un Oscar, Guillermo Del Toro, ‘Nightmare Alley’, que comptarà amb un repartiment estrella encapçalat per Bradley Cooper i Cate Blanchett. Aquest projecte serà la tercera col·laboració de Dale amb Del Toro, que han col·laborat junts en la famosa pel·lícula romàntica/fantasia ‘The Shape of Water’ i en el pròxim film de terror ‘Antlers’ de Searchlight Pictures.

‘Nightmare Alley’, escrit per Del Toro i Kim Morgan, es basarà en la novel·la del mateix nom de William Lindsay Gresham, adaptada prèviament en el film de Fox de 1947. La novel·la “segueix les gestes de Stanton Carlisle, un despietat estafador que aprèn els trucs del gremi firaire i els utilitza per establir-se com un guru espiritual, fomentant-ho entre rics i pobres.

El nominat al Oscar, Bradley Cooper (A Star is Born) serà el protagonista estrella i el càsting inclou a actrius multi premiades com ara Cate Blanchett (Where’d You Go, Bernadette?), Toni Collette (Hereditary), Rooney Mara (The Girl With the Dragon Tatto) juntament amb el nominat a l’Oscar Willem Dafoe (The Lighthouse) Ron Perlman (Hellboy), Mark Povinelli (Water for Elephants), David Strathairn (Billions), Richard Jenkins (The Shape of Water) i Holt McCallany (Mindhunter).

El film de 1947 que va protagonitzar Tyrone Power com un jove ambiciós que s’uneix a una psiquiatra que encara és més corrupte que ell.

‘Nightmare Alley’ està dirigit per el guanyador d’un Oscar, Guillermo Del Toro, que també actuarà com a productor al costat de J. Miles Dale amb TSG Entertaiment. Searchlight Pictures (abans anomenada Fox Searchlight), tindrà els drets de distribució mundial del film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada