Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de gener del 2020

'Going Electric'.


Des de Deadline ens diuen que l’actor nominat de la acadèmia, Timothée Chalamet (Call Me By Your Name), ha entrat en negociacions per al paper principal de la pròxima pel·lícula de Fox Searchlight, el biopic sobre Bob Dylan, film que durà per títol ‘Going Electric’, dirigit pel director de ‘Ford v Ferrari’, James Mangold. D’acord amb les informacions, tot i que Chalamet no ha signat oficialment per interpretar al llegendari music, ja ha començat a preparar-se per al paper, prenent lliçons de guitarra per familiaritzar-se amb la guitarra acústica i elèctrica.

‘Going Electric’ farà la crònica del creixement de Bob Dylan en la música folk i la sobtada transició al rock ‘n’ roll. El film també veurà la interacció de Dylan amb llegendes musicals dels anys seixanta que inclouen Joan Baez i Seeger. La producció del film de Fox Searchlight inclou els drets sobre la música de la icone de la cultura Pop i el llibre de l’autor Elijah Wald, titulat Dylan Goes Electric.


El film tindrà com a productor executiu al propi Dylan al costat de Brian Kavanaugh-Jones i Andrew Rona. Jeff Rosen, qui és el manager de Dylan des de fa molt de temps, també ha signat com a productor amb Mangold; Bob Bookman, Alan Gasmer i Peter Jaysen de Veritas Entertaiment Group, Fred Berger de Automatik produirà al costat de Alex Heineman de The Picture Company.

Chalamet recentment ha protagonitzat l’últim film de Greta Gerwig, l’adaptació de ‘Little Women’, en el paper de Theodore ‘Laurie’ Laurence, film que encara continua en cartell. El pròxim 18 de Desembre –estrena a USA-, el podrem veure en la nova adaptació de Dune, de Denis Villeneuve, al costat de Oscar Isaac, Rebecca Ferguson i Zendaya. Chalamet també forma part del repartiment de la comèdia/drama de Wes Anderson, ‘The French Dispatch’.

A més de l’èxit de critica de ‘Ford v Ferrari’, aquest projecte marcarà la segona incursió de Mangold en un musical, ja que el seu primer biopic va ser el premiat film biopic de Jonny Cash, titulat ‘Walk the Line’, protagonitzat per Joaquin Phoenix i Reese Witherspoon. Altres films destacats de Mangold, hi podem trobar ‘Girl, Interrupted’, ‘Kate & Leopold’ i ‘Logan’, amb la que va rebre una nominació com a Millor Guió Adaptat.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada