Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 31 de gener del 2020

'Jodie Foster Project'.


Segons Deadline, la guanyadora de l’acadèmia Jodie Foster ha signat per a dirigir el film encara sense títol, basat en el llibre de Seymour Reit “The Day They Stole the Mona Lisa”, que detalla el robatori del famós retrat de mona Lisa. Los Angeles Media Fund finançarà el film.

"Això va passar el 1911 i va ser el que va fer que la Mona Lisa fos famosa", va dir Jeffrey Soros de Los Angeles Media Fund a Deadline, mentre es trobava a Park City. "Va ser desenvolupat per Phoenix, que encara hi participa, però tenim un guió completament nou que Bill Wheeler està escrivint per a que dirigeixi Jodie Foster. És una història divertida i el crim en si no és sofisticat. La nostra història barreja veritat i ficció, i l’atenció se centra en els personatges que hi ha al darrere d’orquestrar el robatori ”.

“The Day They Stole the Mona Lisa” va ser publicat el 29 d’Abril del 2009, i segueix l’empleat del Louvre, Vincenzo Peruggia, que va considerar que el quadre mereixia ser exhibit a Itàlia. Les seves conviccions el van dur a robar la pintura i a conservar-la durant dos anys abans de ser atrapat intentant vendre’l al director de la Galeria Uffizi de Florència. La pintura va tornar al Louvre el 1914.

A Foster la vàrem poder veure per últim cop a la gran pantalla al film ‘Hotel Artemis’, l’any 2018. Els crèdits en la direcció inclouen ‘Little Man Tate’, ‘Home for the Holidays’, ‘The Beaver’, ‘Money Monster’ i els episodis de televisió de ‘Black Mirror’, ‘Orange is the New Black’, ‘House of Cards’ i ‘Tales from the Darkside’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada