Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de gener del 2020

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.


Doncs tenim novetats pel que fa a la segona pel·lícula d’un dels mags del MCU. Segons Variety, Scott Derrickson, que va dirigir el 2016 ‘Doctor Strange’ i que tenia que dirigir ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, no dirigirà aquesta segona entrega segons el mitjà de comunicació, per diferencies creatives entre ell i Marvel Studios. To i això, Derrickson continuarà vinculat al projecte com a productor executiu.

Marvel a reconegut la sortida de Derrickson en un comunicat oficial que citava les “diferències creatives” com a raó. “Marvel Studios i Scott Derrickson s’han separat de forma amistosa per a ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ per diferències creatives. Estem agraïts a Scott per les seves contribucions al MCU”.

Segons Variety, això no varia els plans de producció del film. A ‘In the Multiverse of Madness’ es començarà a rodar el mes de Maig, i Marvel Studios ja estan buscant nou director. Benedict Cumberbatch tornarà a interpretar el paper principal com a Doctor Stephen Strange. S’espera que Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams i Benedict Wong també tornaran amb els seus respectius papers. Recordem també que la sèrie de ‘Wandavision’ estarà conectada amb aquest film i que la presencia de Elisabeth Olsen interpretant a Wanda Maximoff/ Scaret Witch, està confirmat. A més és possible que també hi veiem Tom Hiddleston interpretant a Loki, ja que també la seva sèrie amb el mateix nom, estarà conectada amb el film.


‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 07 de Maig de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada