Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 de gener del 2020

'The Batman'.

Després de anunciar totes les adhesions al film de ‘The Batman’, sembla a ser que ja a començat la producció. L’actor guanyador d’un Emmy, Jeffrey Wright, qui serà el comissari Gordon al film, ha compartit a Twitter que la filmació ha començat oficialment, dirigint el film de DC còmics Matt Reeves. També han aparegut les primeres imatges oficials del film, que actualment està rodant a Londres, on podem donar un cop d’ull a la ciutat de Gotham. Tenim les imatges via ComicBook Movie.


‘The Batman’, comptarà amb un repartiment estel·lar encapçalat per Robert Pattinson (Good Time, The Lighthouse) com el cavaller fosc/ Bruce Wayne, acompanyant a Pattison tenim també Andy Serkis (Black Panther) com a Alfred Pennyworth, Zoe Kravitz com a Selina Kyle/ Catwoman, Jeffrey Wright com el comissari Gordon, Paul Dano com a The Riddler, John Turturro (The Big Lebowski) com a Carmine Falcone, Peter Sarsgaard (Green Lantern) i el nouvingut Lawson, per a un paper encara no revelat, i Colin Farrell com a Oswald Cobblepot/ The Penguin, encara per a confirmar.

La història de Reeves ha estat descrita com un projecte impulsat per personatges centrat en les experiències de Batman com el més gran detectiu del món.

‘The Batman’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 25 de Juny de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada