Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 de gener del 2020

'The New Mutants'.

Doncs ja el tenim aquí, tal com va anunciar el seu director, Josh Boone, avui 20th Century Fox ha publicat el nou tràiler de ‘The New Mutants’, un dels films “maleïts” podríem dir-ho així, de la ja desapareguda divisió cinematogràfica de 20th Century Fox i ara integrada al conglomerat de la Factoria Disney. A continuació el nou tràiler...

          

Update: Ara tràiler en castella...

          


20th Century Fox, en associació amb Marvel Entertaiment, presenta ‘The New Mutants’, un original thriller de terror ambientat en un hospital aïllat on hi ha un grup de joves mutants per a un seguiment psiquiàtric. Quan de sobte comencen a produir-se esdeveniments estranys, es posaran a prova tant les seves noves habilitats mutants com la seva amistat quan es barallen per intentar sobreviure.


El film està protagonitzat per Anya Taylor-Joy (Split, The Witch) com a Illyana Rasputin/ Magik i Maisie Williams (Game of Thrones, Gen: Lock) com a Rahne Sinclair/ Wolfsbane, amb Henry Zaga (13 Reasons Why) com a Suspot, Blu Hunt com a Dani Moonstar i Charlie Heaton (Stranger Things) com a Cannonball.

Hi van haver re-gravacions ordenades per part de Fox, per ampliar la retroalimentació positiva sobre els elements de terror vistos en el primer tràiler. Es va tornar al rodatge el Setembre de 2018 amb una data prevista d’estrena per al 02 d’Agost de 2019, però sense la producció addicional programada, la data d’estrena havia quedat a l’aire. Les fonts diuen que la idea de tirar endavant les re-gravacions, és del escriptor i director Josh Boone.

En un principi ‘The New Mutants’, adapta la sèrie mensual de còmics del mateix nom publicada l’any 1982. Creada per Chris Claremont i Bob McLeod, The New Mutants segueix un grup de mutants adolescents com herois en formació en l’Univers Marvel.

‘The New Mutants’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 03 d’Abril a USA.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada