Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 31 de gener del 2020

'Little Shop of Horrors remake'.


Full Circle Cinema ens informa de que el guanyador d’un Globus d’Or Taron Egerton (Rocketman) està en converses per protagonitzar el remake de ‘Little Shop of Horrors’. Tot i que no s’ha confirmat oficialment, el mitjà diu que Egerton interpretaria a Seymour Krelborn, interpretat en el seu dia per Rick Moranis en l’adaptació cinematogràfica de Frank Oz, film estrenat l’any 1986, film que alhora adaptava el de 1960 titulat ‘The Little Shop of Horrors’ i que va inspirar el musical de Broadway de Alen Menken, Howard Ashman i Miles Goodman.


Full Circle també a revelat, a través de Jeff Sneider (Collider), que Scarlett Johannson “li han ofert ser Audrey”, mentre que Billy Porter seria la veu de Audrey II.

El ‘Little Shop of Horrors’ de 1986, segueix a un treballador d’una floristeria, Seymour, que descobreix que la seva Dionea atrapamosques Venus pot parlar. En el transfons de NYC, el seu amor per la seva atractiva companya de feina Audrey el dur a anomenar a la planta Audrey II. No obstant això, a mesura que Audrey II comença a créixer ràpidament, la seva gana es torna insaciable. Aleshores, Seymour comença a alimentar a la atrapamosques Venus de humans, començant pel agressiu promès de Audrey.

La pel·lícula es va convertir en un clàssic de culte i va rebre dues nominacions als Oscar als Millors Efectes, Efectes Visuals i Millor Musica, Cançó Original, mentre que el musical de comèdia de rock de terror va fer la gira mundial fora de Broadway. Basat en el film de 1960, el musical es va estrenar l’any 1982 i va guanyar el Drama Desk com el Millor Musical.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada