Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 26 de gener del 2020

'Pinocchio & Bambi live-action'.


Amb les adaptacions l’any passat de ‘Aladdin’ i ‘The Lion King’ va obtenir més de $2,7B la casa del ratolí, Disney no afluixa en quan a la recuperació de propietats antigues i ja a començat a desenvolupar un remake fotorealista (imagino que serà igual que ‘The Lion King’) de ‘Bambi’, a més de signar oficialment amb Robert Zemeckis (Flight) per co-escriure i dirigir el remake live-action de ‘Pinocchio’, informació des de Deadline.


Per ara no hi ha cap director assignat per al remake de ‘Bambi’, però el guió estarà escrit per Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) i Lindsey Beer (Sierra Burgess is a Loser) i veurem el retorn dels personatges icònics Thumper i Flower al costat del petit cérvol protagonista.

Zemeckis està co-escrivint un esborrany basat en un guió previ de Chris Weitz (Cinderella) i Simon Farnaby (Paddington 2), i dirigirà el film de manera similar a la que ho va fer Guy Ritchie amb ‘Aladdin’, combinant personatges animats, decorats reals i gent. Ambdós films estaran produïts per Andrew Miano i Weitz amb la seva productora Depth of Field, amb Jack Rapke i Jackie LEvine essent productos executius del projecte dels putxinel·lis.

Paul King, director de ‘Paddington’ i ‘Paddington 2’, estava originalment adjunt a la direcció de ‘Pinocchio’ però aparentment va abandonar el film en algun moment l’any passat. Andrew Miano i Chris Weitz seran els productors, amb King, Weitz i Simon Faranaby van escriure el guió.


Estrenada l’any 1940, ‘Pinocchio’ va ser el segon film animat de la companyia del ratolí, la primera adaptació animada de Disney va ser l’any 1937, ‘Snow White and the Seven Dwarfs’ (‘Blancanieves y los Siete Enanitos’). Amb ‘Pinocchio’ va adaptar la història del autor Italià Carlo Collodi (1883), sobre un nino de fusta creat per un ancià anomenat Geppetto, el qual va cobrar vida gràcies a una fada que li diu que es convertirà en un nen si demostra valentia.

Zemeckis, actualment està treballant en la post-producció de l’adaptació de ‘The Witches’ de Roald Dahl’s, per a Warner Bros. protagonitzat per Anne Hathaway.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada