Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de gener del 2020

'The Rhythm Section'.

Paramount Pictures ha publicat un nou tràiler per pròxim film de la directora Reed Morano, un thriller d’espionatge titulat ‘The Rhythm Section’, amb una mirada al personatge que interpreta Blake Lively, Stephanie Patrick, mentre ella adopta diferents personatges per venjar la mort de la seva família. El repartiment principal inclou a Jude Law i Sterling K. Brown, a continuació podeu veure el nou tràiler...

          


‘The Rhythm Section’ és una adaptació contemporània, de la primera sèrie de quatre novel·les, del thriller Britànic escrit per Mark Burnell, “Stephanie Patrick”. L’heroïna, Stephanie Patrick (Lively) es troba en un camí d’autodestrucció després de la mort de la seva família en un accident aeri, un vol en el qual estava destinada a estar. Després de descobrir que la col·lisió no va ser un accident, la seva ira desperta un nouy sentit del propòsit i s’aixeca per descobrir la veritat per adoptar la identitat d’un assassí per fer un seguiment dels responsables. La nova i letal, Stephanie Patrick està en una missió per omplir el buit entre el que sap i el que li diuen. Les altres novel·les de la popular sèrie de Brunell inclou, “Gemini”, “The Third Woman” i “Chameleon”.

Michael G Wilson i Barbara Broccoli de EON Productions, qui han produït les últimes vuit pel·lícules de Bond (Spectre, Skyfall, Quantum of Solace, Casino Royale, Die Another Day, The World is Not Enough, Tomorrow Never Dies, GoldenEye), produeixen. Stuart Ford i el Cap de Producció de IM Global guanyador de l’acadèmia, Greg Shapiro (The Hurt Locker, Sero Dark Thirty, i la propera Detroit) i l’autor/guionista Mark Burnell en seran productors executius.

‘The Rhythm Section’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 31 de Gener de 2020 a USA. Segons Filmaffinity, aquí la veurem el 06 de Març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada