Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 14 de desembre del 2023

'Beverly Hills Cop: Axel F'.

Ja s’ha publicat el primer tràiler de Beverly Hills Cop: Axel F, la seqüela de Netflix protagonitzada de nou per Eddie Murphy, el que els ofereix als fans una mostra del retorn de la saga de comèdia d’acció. El quart film, s’estrenarà a través de la plataforma de streaming l’estiu del 2024.

“El detectiu Axel Foley està de tronada a Beverly Hills. Després de que la vida de la seva filla es veu amenaçada, ella i Foley s’uneixen a un nou soci i vells amics, Billy Rosewood i John Taggart per a fer pujar la temperatura i descobrir una conspiració”, es pot llegir en la sinopsis del film.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


Beverly Hills Cop: Axel F està dirigit per Mark Molloy a partir d’un guió escrit per Will Beall, Tom Gormican i Kevin Etten, basat en els personatges creats per Danilo Bach i Daniel Petrie Jr. al costat de Murphy. El film també veurà al jutge Reinhold, Paul Reiser, Jonn Ashton i Bronson Pinchot reprendre els seus respectius papers dels tres films anteriors.

A ells se’ls uneix Taylour Paige com la filla distanciada de Foley, Joseph Gordon-Levitt com el nou soci de Axel, Kevin Bacon com un oficial de la unitat especial de LAPD i Mark Pellegrino.

Els productors executius són Ray Angelic, Charisse Hewitt-Webster i Lorenzo Di Bonaventura. Els productors són Murphy, Jerry Bruckheimer, Chad Oman i Melissa Reid.

Beverly Hills Cop va estar dirigida per Martin Brest a partir d’un guió escrit per Daniel Petrie Jr. Seguia la història del intel·ligent detectiu de Detroit Axel Foley, qui va anar a Beverly Hills, California, per investigar l’assassinat del seu amic Mikey, interpretat per James Russo. El film també va estar protagonitzada per el jutge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher i Ronny Cox. També va obtenir dues nominacions als Globus d’Or, incloent a Millor Film i Millor Guió, i va ser el film més taquiller de 1984 amb un total de $234.760.478 a nivell domèstic i uns altres $81,6M a nivell internacional i un global de $316.360.478.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada