Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 15 de desembre del 2023

'Calamity Hustle'.


Warner Bros. Discovery ha guanyat la subhasta dels drets de Calamity Hustle, el pròxim film de comèdia d’acció protagonitzada per Ryan Reynolds i Channing Tatum. Actualment no hi ha més confirmació de repartiment.

Segons una informació recent des de Deadline, la companyia ha vençut els principals estudis, inclosos Amazon, Netflix i altres, pel film. La informació detalla que el guió específic del film es compara amb pel·lícules com Lethal Weapon i que l’esperança és “estrenar una franquícia”.

Els pròxims films de Ryan Reynolds seran IF que s’estrenarà al 2024, així com el molt esperat Deapool 3. El pròxim paper de Tatum serà en el film de suspens Pussy Island, així com Project Artemis de Greg Berlanti.

Calamity Hustle estarà escrit i dirigit pels germans Nee. Segons la informació, es centrarà en “un ex detectiu de Los Angeles convertit en investigador privat amb mala sort que, després de ser sacsejat per un senyor del crim viciós, ha de localitzar al seu germà distanciat, responsable de interferir en un robatori de diamants”.

Reynolds i Tatum també en seran productors sota el paraigües de les seves respectives productores, Maximum Effort i Free Association. Els germans Nee i Kevin Walsh també produiran a través de la seva companyia Persons Attempting.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada