Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de desembre del 2023

'Welcome to Derry'.

S’ha publicat el primer metratge a Max de Welcome To Derry.

Max ha publicat un avanç promocional d’alguns dels seus pròxims títols originals. En l’avanç, que podreu veure a continuació, s’inclou un breu cop d’ull a Benvinguts a Derry, la pròxima sèrie preqüela de It.

          

Des de DiscussingFilm també han publicat els clips de Benvinguts a Derry a Twitter i que podeu veure a continuació.

Amb llum verda oficial des de febrer de 2023, Welcome to Derry és una pròxima sèrie de terror que serveix com a preqüela de It de 2017 i It: Capítol Dos de 2019, ambdues basades en la novel·la It de Stpehen King publicat l’any 1986.

La sèrie està protagonitzada per Jovan Adepo, Chris Chalk, Taylour Paige, James Remar, Stephen Rider i Madeline Stowe.

Es desconeix ara per ara si Bill Skarsgård reprendrà el seu paper del pallasso Pennywise a Benvinguts a Derry. L’actor va dir a Bloody Disgusting el març d’enguany: “Veurem que se’ls ocorre i que fan amb això. Si algú més arribés a [interpretar a Pennywise], el meu consell és que el faci seu. Diverteix-te amb això. El que em va crear més plaer del personatge va ser lo increïblement abstracte que era. En aquest sentit, el llibre és realment un regal”.

Benvinguts a Derry va començar a filmar-se el maig d’aquest any; tot i això, la producció es va endarrerir el juliol degut a la vaga del Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA). Un cop ha acabat la vaga, la sèrie continuarà amb la seva producció el gener de 2024.

S’espera que Benvinguts a Derry s’estreni a Max el 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada