Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 de desembre del 2023

'Nosferatu'.

Entertainment Weekly ha compartit una nova imatge del pròxim remake de Nosferatu, que mostra un cop d’ull previ del embogit caçador de vampirs de Willem Dafoe.

La nova imatge mostra a Dafoe, qui interpreta al professor caçador de vampirs Albin Eberhart Von Franz, parat enfront a una tomba mentre el seu voltant està en flames. Dafoe sosté el que sembla ser una espècie de pot d’oli i riu com un maníac.

Segons el director Robert Eggers, l’escena no sols està envoltada de foc real, sinó que també de milers de rates reals. “Aquesta seqüencia, a més a més de tenir flames reals, tenia 2.000 rates reals”, va dir Eggers. “El qual va ser desafiant però també divertit”.

A continuació podeu veure’n la imatge (via DiscussingFilm)...

A principis d’aquesta setmana, els fans va poder veure per primer cop oficialment el pròxim remake de Nosferatu, en una fotografia de l’estrella Lily-Rose Depp amb la ombra d’una mà amb urpes davant seu. A més a més de Depp, la nova versió de Nosferatu també estarà protagonitzat per Bill Skarsgård com l’infame Compte Orlok, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Williem Dafoe, Simon McBurney i Ralph Ineson.

De la mateixa manera que el film original, la història de Nosferatu serà una “història gòtica de obsessió” que es centra en una jove turmentada que és assetjada per un vampir de Transilvània. El film original es va estrenar fa 100 anys, l’any 1922 i des de llavors ha estat considerada un dels films més influents de tots els temps, una obra mestre de terror i ocupa un lloc destacat en la llista curta de referències més estranyes de Bob Esponja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada