Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 17 de desembre del 2023

'Noah Baumbach Film'.

El guanyador d’un Oscar George Clooney i el nominat al Globus d’Or Adam Sandler, s’uneixen per primer cop en un pròxim projecte de Netflix, que prové del director de Marriage Story, Noah Baumbach.

Segons Deadline, Clooney i Sandler protagonitzaran un film per ara sense títol descrit com un “film divertit i emotiu d’adults sobre la majoria d’edat”. Això marca l’última col·laboració d’ambdós actors amb el servei de streaming.

La comèdia dramàtica sense títol estarà dirigit per Baumbach a partir d’un guió que va coescriure amb Emily Mortimer. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els personatges. Estarà produït per Baumbach, Amy Pascal i David Heyman. El projecte és part del acord exclusiu del aclamat cineasta amb Netflix.

Clooney va treballar anteriorment amb Netflix amb el seu film com a director The Midnight Sky de 2020, que també va protagonitzar. Mentre tant, la majoria de films de Sandler durant l’última dècada han estat amb Netflix, incloses Sandy Wexler, The Week Of, Murder Mystery Movies, Hubie Halloween i Hustle, juntament amb els més recents: You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah i Leo. A més a més del pròxim projecte sense títol, actualment també està llest per a protagonitzar el molt esperat drama de ciència-ficció Spaceman de Johan Renck, que un cop més estarà distribuït per Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada