Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 15 de desembre del 2023

'The Smashing Machine'.

S’ha anunciat que Dwayne Johnson s’associarà amb A24 i Benny Safdie per al seu pròxim film d’arts marcials mixtes, The Smashing Machine

*Font: ComingSoon.Net

S’ha revelat que A24 finançarà i produirà el projecte, que serà escrit i dirigit per Benny Safdie i estarà protagonitzat per Dwayne Johnson com a Mark Kerr. La companyia Seven Bucks Productions de Johnson i Dany Garcia produirà el film, de la mateixa manera la companyia Out for the Count de Safdie, així com Eli Bush i David Koplan.

“Dwayne i Benny són talents singulars i la seva visió compartida de la inspiradora història de Mark és electritzant”, va afirmar Noah Sacco de A24. “Ens sentim profundament honrats de comptar amb la seva confiança com a col·laboradors per a fer realitat aquest projecte increïblement especial”.

The Smashing Machine és un drama basat en la història de Mark Kerr, el llegendari lluitador de MMA de la era sense restriccions de la UFC en el cim de la seva carrera”, es pot llegir en la sinopsis del film. “Ell lluita contra la addicció, les victòries, l’amor i l’amistat en l’any 2000”.

Pels que no ho saben, Maek Kerr és un ex lluitador i artista d’arts marcials mixtes. Els seus títols inclouen ser dos cops campió del torneig de pes pesat de UFC, guanyador del torneig del Campionat Mundial Tudo, Campió Nacional de Lluita Lliure de la NCAA de 1992, Campió Nacional de Estil Lliure de 1994 i 4x Campió Mundial de Submissió de la ADCC. Kerr va ser el focus del documental de 2003 de HBO que també es va anomenar The Smashing Machine.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada