Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 22 de desembre del 2023

'Road House'.

Prime Video ha publicat el primer cop d’ull del remake de Road House, protagonitzat per Jake Gyllenhaal.

Prime Video ha publicat un nou vídeo a YouTube titulat “El què arribarà a Prime Video al 2024” amb un cop d’ull previ d’algunes de les pròximes sèries de televisió i pel·lícules del estudi. El vídeo inclou un breu cop d’ull a Gyllenhaal en el pròxim remake de Road House, que es pot veure en tron als 4s.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

I aquí una foto del film...

“La nova presa segueix a un ex lluitador de la UFC que accepte un treball com a porter en un bar de carretera en els Keys de Florida, però aviat descobreix que no tot és el que sembla en aquests paradís tropical”, diu la sinopsis.

El remake de Road House estarà dirigit pel cineasta de The Bourne Identity de 2002 Doug Liman (Mr. & Mrs. Smith de 2005, Edge of Tomorrow de 2014 i el més recent Chaos Walking de 2021). Dirigeix a partir d’un guió escrit per Anthony Bagarozzi i Charles Mondry.

Al costat de Gyllenhaal en el projecte està: Daniela Melchior, Darren Barnet, Billy Magnussen (Game Night), Lukas Gage (The White Lotus), Hannah Love Lanier (A Black Lady Sketch Show), Travis Van Winkle (Accepted), B.K. Cannon (Switched at Birth), Arturo Castro (Broad City), Beau Knapp (Southpaw), Joaquim de Almeida, Conor McGregor, Jonathan Kowalsky, Catfish Jean i Craig Ng.

El remake de Road House produït per J.J. Hook, Alison Winter i Aaron Auch, amb Joel Silver com a productor per a Silver Pictures.

Basat en el film de 1989 del mateix nom Rowdy Herrington. Va estar protagonitzat per Patrick Swayze mentre interpretava el paper d’un porter anomenat Dalton, que havia estat contractat per a netejar un dels bars més concorreguts i sorollosos de Missouri, The Double Deuce. Al difunt actor també se’l van unir Kelly Lynch, Sam Elliott i Ben Gazzara.

Road House s’estrenarà a Amazon Prime Video el 21 de Març de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada