Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 10 de desembre del 2023

'Nuremberg'.

Russell Crowe, Rami Malek i Michael Shannon han estat escollits per a Nuremberg, el nou drama històric escrit i dirigit per James Vanderbilt.

Segons Deadline, Malek interpretarà a un psiquiatre estatunidenc anomenat Douglas Kelley a Nuremberg. En el film, basat en la novel·la El Nazi i el psiquiatre de Jack El Hai publicada el 2013, el personatge de Malek haurà de determinar si els presoners nazis són aptes o no per a ser jutjats pels crims de guerra que van cometre durant la Segona Guerra Mundial.

Crowe interpretarà a Hermann Göring, un ex polític alemany i líder del partit nazi, mentre que Shannon interpretarà a Robert H. Jackson, el fiscal en cap dels judicis.

Bluestone Entertainment, Walden Media i Széchenyi Funds estan finançant el film, mentre que Vanderbilt, Richard Saperstein, William Sherak, Brad Fischer, Istvan Major i Paul Neinstein en són els productors. Els productors executius inclouen a Frank Smith, Ben Tappan, Cher Hawrysh, Annie Saperstein, Brooke Saperstein, Beau Turpin, Nikolett Barabas i Béla Hajnal.

“Quin gran honor és treballar amb un grup d’actors tan increïblement talentós”, va dir Vanderbilt sobre el càsting de Crowe, Malek i Shannon. “Els nostres socis de Bluestone i Walden m’han brindat un suport increïble i no puc esperar per a dur aquesta sorprenent història real a la gran pantalla”.

“És un privilegi col·laborar amb aquest formidable grup d’artistes”, va afegir Richard Saperstein, director executiu de Bluestone Entertainment. “Em sento emocionat i honrat per l’oportunitat de ser part d’una narració tant important i rellevant”.

Vanderbilt és conegut per a dirigir i coescriure Truth de 2015, protagonitzada per Cate Blanchett, Robert Redford i Dennis Quaid. També va treballar en els guions de Zodiac de 2007, The Losers de 2010, The Amazing Spider-Man de 2012, White House Down de 2013, Independence Day: Resurgence de 2016, Scream de 2022 i Scream VI de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada