Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 1 de desembre del 2023

'Furiosa: A Mad Max Saga'.

Warner Bros. Pictures ha revelat el primer tràiler oficial de Furiosa: A Mad Max Saga de George Miller.

El tràiler enfronta a una jove Imperator Furiosa (Anya Taylor-Joy) contra el malvat Dementus (Chris Hemsworth). “Mentre el món cau, la jove Furiosa és arrabassada del lloc Verd de moltes Mares i cau en mans d’una gran colla de motoristes liderada pel senyor de la Guerra, Dementus”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Travessant Wasteland, es troben amb la ciutadella presidida per The Immortan Joe. Mentre els dos tirans lluiten pel domini, Furiosa ha de sobreviure a moltes proves mentre reuneix els mitjans per a trobar el camí a casa”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


Miller dirigeix Furiosa a partir d’un guió que ha coescrit amb Nico Lathouris. El film arribarà l’any que ve com la cinquena entrega de la saga Mad Max de Miller. Serveix com spin-off i preqüela de Mad Max: Fury Road de 2015. Aquest film va estar protagonitzat per Charlize Theron com a Furiosa al costat de Tom Hardy com a Max Rockatansky, Nicholas Hoult com a Nux i el difunt Hugh Keays-Byrne com a Immortan Joe.

A més a més de Taylor-Joy i Hemsworth, Furiosa: A Mad Max Saga està protagonitzat per Tom Burke, Alyla Browne, Quaden Bayles, Daniel Webber i Lachy Hulme. A més a més, les estrelles de Mad Max: Fury Road: Nathan Jones i Angus Sampson reprenen els seus papers com a Rictus Erectus i The Organic Mechanic, respectivament.

Furiosa: A Mad Max Saga s’estrenarà als cinemes als Estats Units el 24 de maig de 2024. I a nivell mundial arribarà dos dies abans, el 22 de maig del 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada