Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 18 de desembre del 2023

'IF'.

S’ha publicat el primer tràiler de IF, que ofereix als fans un cop d’ull al pròxim film de comèdia de fantasia farcit d’estrelles de John Krasinski. IF s’estrenarà el pròxim 17 de maig de 2024.

“Els amics imaginaris no són sols creacions adorables, són capsules del temps per a les nostres esperances, somnis i ambicions”, va dir Krasinski sobre el film durant el panell de Paramount Pictures en la CinemaCon 2023. “Volia que la gent que sortís de veure aquest film creient en quelcom més gran i en alguna cosa preciosa. És molt real i molt possible”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          

          


El film està protagonitzat per Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming, Fiona Shaw, Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Alan Kim, Liza Colón-Zayas i Steve Carell. IF està escrit i dirigit per Krasinski, basat en la seva idea original sobre el viatge d’un nen per a redescobrir la seva imaginació. El film gira al voltant d’una jove que té la capacitat de veure als amics imaginaris de les persones que es van quedar enrere després de que els seus amics de la vida real van créixer.

Està produït per Krasinski, Allyson Seeger i Andrew Form a través de la seva companyia Sunday Night, al costat de Reynolds amb la seva companyia Maximum Effort. George Dewey també és productor executiu a través de Maximum Effort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada