Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 18 de desembre del 2023

'Obsession'.

Amazon Studios ha realitzat una comanda directa oficial de la sèrie del pròxim drama titulat Obsession, basada en la novel·la de suspens més venuda de Catherine Ryan Howard, 56 Days. El projecte prové del cineasta de terror James Wan, el qual els seus crèdits inclou la producció executiva de la sèrie MacGyver de la CBS i la sèrie de curta durada Swamp Thing de 2019.

“Estem encantats de col·laborar amb Karyn i Lisa en aquest thriller sexy i propulsor basat en la captivadora novel·la de Catherine”, va dir Wan en un comunicat (a través de The Hollywood Reporter). “La seva visió de la sèrie aporta un nou punt de vista per al públic contemporani, sense deixar de ser fidel al gènere”.

Obsession estarà escrit i produït executivament per Lisa Zwerling i Karyn Usher. La història es centrarà en dos estranys que instantàniament s’enamoren l’un del altre. Tot i això, el seu vertiginós romanç acaba inesperadament en un assassinat. Els productors executius són Howard, Wan, Michael Clear i Rob Hackett, amb Danielle Bozzone signant per a supervisar el projecte de Atomic Monster.

Cinquanta sis dies després, els investigadors d’homicidis arriben al departament de Oliver i troben un cos no identificat, brutalment assassinat i descompost intencionalment”, es pot llegir en la sinopsis. “Ell la va matar? Ella el va matar? Intercalant entre un sol dia intens en la investigació actual i la retorçada trajectòria de l’aventura dels joves amants en el passat, la sèrie és a la vegada una història criminal única i un thriller psicològic, eròtic i fascinant”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada