Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 de desembre del 2023

'New Cars Projects'.


Jay Ward, director creatiu de la franquícia Cars de Disney i Pixar, ha confirmat que s’estan desenvolupant noves entregues.

Ward, que ha treballat a Pixar Animation Studios durant 25 anys, va abordar el futur de la franquícia Cars en la recent Porsche Rennsport Reunion 7. “S’estan gestant més coses de Cars, no puc dir molt més, encara”, va dir a The Late Brake Show (a través de ComicBook.com ). “Els automòbils tenen una vida que continuarà. Estic treballant en alguns projectes realment divertits ara mateix i que veuràs en un parell d’anys. Ens du un temps realitzar-los”.

          

La franquícia animada de Cars va començar el 2006 amb el film homònim protagonitzat per Owen Wilson com la veu del antropomòrfic vehicle de carreres Llamp McQueen. Amb dues seqüeles estrenades el 2011 i el 2017, respectivament. Un film derivat titulat Avions va arribar als cinemes el 2013. Aquest film va tenir la seva pròpia seqüela l’any següent. La sèrie Cars va generar quatre curtmetratges independents i Avions va tenir també un curtmetratge propi.

A més a més, una sèrie de curts animats d’un a set minuts titulat Cars Toons, es va emetre a Disney Channel, l’ara desaparegut Toon Disney i ABC Family (ara conegut com Freeform) de 2008 a 2014. Alguns dels curts de Cars Toons també van fer el seu debut als cinemes o en vídeos domèstics. Una sèrie de curts de vuit minuts titulats Cars on the Road es va estrenar posteriorment a Disney+ el 2022.

Els productors de Cars Kevin Reher i Andrea Warren van abordar prèviament la possibilitat d’un llargmetratge d’un quart film de la saga principal. “Si hi ha una bona història que explicar, em refereixo a que els nostres caps es trenquen una mica després d’haver acabat l’última, com, oh Déu meu, de que podries fer més aventures?”, va dir Reher a CinemaBlend abans de l’estrena de Cars 3 el 2017. “Però com qualsevol seqüela, des de Toy Story 4 fins a Els Increïbles, sempre que hi hagi una bona història que explicar en la que valgui la pena invertir, estimem aquests personatges, els estimem tant com ho fa el públic”.

Reher i Warren també van indicar que un quart film de Cars podria centrar-se en Cruz Ramírez (Cristela Alonzo), un personatge clau introduït a Cars 3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada