Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 de gener del 2024

'Coyote vs. ACME'.

L’actor de doblatge Eric Bauza ha compartit una imatge de Coyote vs ACME a Twitter i també ha insinuat que el film finalment podria estrenar-se aquest 2024.

A Twitter, Bauza, qui posa veu a Wile E. Coyote en el film arxivat de Warner Bros. Discovery, va publicar una imatge de Coyote vs ACME. La imatge mostra al personatge de Looney Tunes preferit dels fans assegut al costat d’un advocat interpretat per Will Forte, mentre que el peu de la foto de Bauza diu: Ens veiem al 2024!”.

Dirigit per Dave Green i escrit per Samy Burch (amb la història de Burch, James Gunn i Jeremy Slater), Coyote vs ACME es va filmar el febrer de 2022 i originalment s’anava a estrenar als cinemes el 21 de juliol de 2023; tot i això, Warner Bros. Discovery va eliminar la data d’estrena del film al abril de 2022.

Al novembre de 2023, Warner Bros. Discovery va anunciar que deixaria de banda el film per una deducció d’impostos de $30M, un film controvertit que el estudi va utilitzar anteriorment per a films com Batgirl i Scoob! Holiday Haunt.

Després de moltes reaccions publiques, Warner Bros. Discovery va optar per deixar que els realitzadors venguessin el film a altres estudis. Segons un article de Deadline al desembre de 2023, Netflix i Paramount van realitzar ofertes per adquirir Coyote vs ACME, mentre que Amazon Studios també estava considerant fer una oferta. Tant Sony com Apple van deixar de realitzar ofertes.

Juntament amb Forte i Bauza, Coyote vs ACME està protagonitzat per John Cena i Lana Condor.

“Després de que tots els productes fabricats per ACME Corporation li van resultar contraproduents a Wile E. Coyote, en la seva cerca del Correcamins, contracta a un advocat humà igualment desafortunat per a interposar una demanda a l’empresa”, diu la sinopsis del film. Quan l’advocat de Wile E. Coyote descobreix que el intimidant Cap del seu antic bufet d’advocats és el director executiu de ACME, s’associa amb Wile E. Per a guanyar el cas judicial en la seva contra”.

Coyote vs ACME encara no té data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada