Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 de gener del 2024

'The Last of Us Season 2'.


Després de que el personatge de Abby fos escollit ahir, la segona temporada de The Last of Us ha trobat a un altre actor que s’ha unit al seu repartiment, aquest cop, com el personatge de Jesse.

Des de Variety ens informen de que Young Mazino, qui recentment ha protagonitzat la sèrie limitada de Netflix, Beef, interpretarà a Jesse en la segona temporada de The Last of Us. El personatge va aparèixer per primer cop en el videojoc a The Last of Us Part II, on Stephen Chang li va posar veu i emmotllat segons Jasper Jeon. Jesse es amic i aliat de Ellie, Dina i la resta de la gent del assentament de Jackson i desenvolupa un paper important en la seqüela.

“Young és un dels estranys actors que resulta immediatament innegable en el moment en que el veus”, van afirmar els cocreadors de la sèrie Craig Mazin i Neil Druckmann. “Som molt afortunats de tenir-lo i estem neguitosos per que el públic vegi a Young brillar en la nostre sèrie”.

L’altre actriu que es va anunciar ahir HBO i que també s’incorporarà a The Last of Us Temporada 2 és Kaitlyn Dever com a Abby, la qual és la rival de Ellie en la segona part del videojoc. 

“El nostre procés de càsting per a la segona temporada és idèntic al de la primera: cerquem actors de talla mundial que encarnin les ànimes dels personatges en el material original”, van dir els showrunners Craig Mazin i Neil Druckmann. “Res importa més que el talent i estem encantats de que una artista aclamada com Kaitlyn s’uneixi a Pedro, Bella i la resta de la nostre família”.

The Last fo Us actualment està protagonitzat per Pedro Pascal com a Joel, Bella Ramsey com a Ellie, Gabriel Luna com Tommy Miller i Rutina Wesley com a Maria. S’espera que la segona temporada es basi en l’aclamada seqüela del videojoc de Nauhty Dog, The Last of Us Part II, que comptarà amb un salt en el temps significatiu que presentarà ara a una Ellie adulta.

La temporada 1 també va comptar amb Nico Parker, Anna Torv, Melanie Lynskey, Murray Bartlett, Nick Offerman i Storm Reid. També va incloure a estrelles convidades dels actors del videojoc original com ara Jeffrey Pierce, Merle Dandridge, Troy Baker i Ashley Johnson com a nous personatges.

La sèrie compte amb la producció executiva i co-escriptura del creador de Chernobyl, Craig Mazin i l’escriptor del joc original Neil Druckmann, qui també és un dels directors. És una coproducció amb Sony Pictures Television en associació amb PlayStation Productions. Els productors executius són Carolyn Strauss, el president de Naughty Dog, Evan Wells i Asad Qizilbash i Carter Swan de PlayStation Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada