Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 de gener del 2024

'Blumhouse & Atomic Monster'.


Des de Deadline ens informen de que Blumhouse de Jason Blum i Atomic Monster de James Wan, les dues productores més destacades del cinema de terror, han completat la seva tant esperada fusió, va anunciar el dimarts.

“El nostre tracte està...fet. @blumhouse i #AtomicMonster han unit forces oficialment”, va escriure el productor a X, en un missatge acompanyat d’un reel que mostra les biblioteques d’ambdues companyies. “Les principals llars del terror estan ara sota el mateix sostre”.

La notícia de la fusió arriba just abans de l’estrena de Night Swim, el film de terror sobrenatural que marca el debut com a director Bryce McGuire, produït per ambdues companyies. Protagonitzada per Wyatt Russell i Kerry Condon, el film arribarà als cinemes aquest divendres. Anteriorment es van unir en l’èxit de terror M3GAN del any passat i es va informar per primer cop que les empreses estaven en converses avançades per a fusionar-se en novembre de 2022.

Segons la fusió, les empreses seguiran operant com a marques independents i cadascuna mantindrà la seva pròpia autonomia creativa i identitat de marca. S’espera que l’aliança augmenti la seva producció conjunta i Atomic Monster utilitzarà la infraestructura existent de Blumhouse per a escalar les seves activitats als cinemes, televisió i noves àrees de contingut, inclosos jocs, experiències en viu i àudio. En el futur, Atomic Monster també es beneficiarà del acord de primera mà amb Universal Pictures que Blumhouse té actualment, havent arribat a la conclusió del seu propi acord amb Warner Bros.  

Blumhouse és conegut al cinema per franquícies de terror com ara Paranormal Activity, The Purge, Halloween, The Exorcist i The Black Phone, entre moltes altres. Mentre tant, Atomic Monster és famós pel seu treball en franquícies de films com ara The Conjuring, Insidious i Saw. Les empreses han recaptat col·lectivament més de $11,6M en tot el món des de 2004 i els projectes de terror representen les major part d’aquest total. Wan, com a director, compte amb el film de DC més taquiller de tots els temps amb el seu Aquaman (2018) amb la que va acumular un total de $1.152.028.393, a la que li ha seguit la recent estrenada Aquaman and the Lost Kingdom. Des del 22 de desembre de 2023, aquest últim ha recaptat fins la data un total de $258.875.070.

A continuació podeu veure la publicació de Jason Blum a X...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada