Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de gener del 2024

'How to Train Your Dragon'.


Nick Frost (Hot Fuzz) s’uneix al repartiment del remake d’acció real de Com Ensinistrar al Teu Drac.

Segons The Hollywood Reporter, Frost interpretarà la versió d’acció real de Gobber the Belch, un amic proper del pare d’en Singlot a qui Chris Edgerly va posar veu en els films animats.

Frost s’uneix a Mason Thames (The Black Phone, For All Mankind) i Nico Parker (The Last of Us, The Third Day), els quals interpretaran a Singlot i Astrid, Gerard Butler (300, Law Abiding Citizen) el qual interpretarà al pare d’en Singlot, Estoic el Vast.

Frost és millor conegut per a protagonitzar al costat de Simon Pegg diverses comèdies de Edgar Wright, incloses Shaun of the Dead de 2004, Hot Fuzz de 2007 i The World’s End de 2013. També va coescriure i coprotagonitzar Paul de 2011 juntamnet amb Pegg, mentre que va aparèixer en films com Attack the Block de 2011, Snow White and the Huntsman de 2012 i Fighting with My Family de 2019.

Com Ensinistrar el Teu Drac està produït per Marc Platt Productions i distribuït per Universal Pictures. Dean DeBlois, escriptor i director dels tres films animats, també en serà el escriptor i director d’aquest remake.

La franquícia de Com Ensinistrar el Teu Drac es basa en la sèrie de llibres infantils del mateix nom de Cressida Cowell. La història original de Cowell es centrava en Singlot, un jove aspirant a inventor que vol enorgullir al seu pare viking convertint-se en un caçador de dracs. Les coses no surten segons lo planificat quan Singlot es troba inesperadament formant un vincle amb un drac Furia Nocturna.

Després del èxit de 2010, li van seguir dues seqüeles més que van rebre elogis de la crítica en diverses nominacions al Oscar, inclòs Millor Film d’Animació. Els films animats van comptar amb les veus de Jay Baruchel, Gerard Butler, America Ferrera, Craig Ferguson, Jonah Hill, Kristen Wiig, Cate Blanchett, Kit Harington, entre d’altres. La franquícia ha estat un èxit de taquilla, amb una recaptació total entre els tres films de $1.640.997.582.  

Originalment previst per estrenar el març d’aquest any, però es va endarrerir degut a la vaga de Screem Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA), el remake d’acció en viu de Com Ensinistrar el Teu Drac ara s’estrenarà als Estats Units el 13 de juny de 2025, de Universal Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada