Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de gener del 2024

'The Last of Us Season 2'.


Ha estat una gran setmana per a la segona temporada de The Last of Us, ja que un altre personatge més, Dina, ha estat escollit per a la pròxima temporada de l’adaptació del videojoc de HBO.

Des de Variety, ens informen de que Isabela Merced interpretarà a Dina en la segona temporada de The Last of Us. Aquest és un altre projecte important per a Merced, qui va protagonitzar Dora i la Ciutat Perduda de l’Or i Migration (film animat on posa veu); i és en aquest any en que estarà a Madame Web i Alien: Romulus. Introduïda a The Last of Us Part II (on va ser interpretada per Shannon Woodard), Dina viu en assentament Jackson al costat de Ellie al començament del videojoc i és la parella romàntica de Ellie en tot moment.

“Dina és càlida, brillant, salvatge, divertida, moral, perillosa i adorable al instant”, van afirmar els cocreadors de la sèrie Neil Druckmann i Craig Mazin. “Pots buscar eternament a un actor que encarni sense esforç totes aquestes coses o pots trobar a Isabela Merced de seguida. No podríem estar més orgullosos de que ella s’uneixi a la nostre família”.

A principis d’aquesta setmana, els personatges de Jesse i Abby també han estat escollits per a la nova temporada.

The Last fo Us actualment està protagonitzat per Pedro Pascal com a Joel, Bella Ramsey com a Ellie, Gabriel Luna com Tommy Miller i Rutina Wesley com a Maria. S’espera que la segona temporada es basi en l’aclamada seqüela del videojoc de Nauhty Dog, The Last of Us Part II, que comptarà amb un salt en el temps significatiu que presentarà ara a una Ellie adulta.

La temporada 1 també va comptar amb Nico Parker, Anna Torv, Melanie Lynskey, Murray Bartlett, Nick Offerman i Storm Reid. També va incloure a estrelles convidades dels actors del videojoc original com ara Jeffrey Pierce, Merle Dandridge, Troy Baker i Ashley Johnson com a nous personatges.

La sèrie compte amb la producció executiva i co-escriptura del creador de Chernobyl, Craig Mazin i l’escriptor del joc original Neil Druckmann, qui també és un dels directors. És una coproducció amb Sony Pictures Television en associació amb PlayStation Productions. Els productors executius són Carolyn Strauss, el president de Naughty Dog, Evan Wells i Asad Qizilbash i Carter Swan de PlayStation Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada