Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de gener del 2024

'Supergirl'.

Sembla a ser que algunes actrius faran proves de pantalla per al personatge de Supergirl en el nou Univers de DC.

Des de Deadline ens informen de que DC Studios està cercant que Emilia Jones, Milly Alcock i Meg Donnelly facin la prova per al paper de Kara Zor/El/Supergirl. Tot i que es va anunciar que el primer film de Supergirl en el DCU, titulada Supergirl: Woman of Tomorrow, formaria part de la fase U, el mitjà diu que el personatge podria fer un cameo en un film de DC que no sigui el film protagonista.

Encara estan buscant a un director per al film de Supergirl, però sembla a ser que la prioritat actual és una actriu per al personatge, ja que podria aparèixer en un projecte amb antelació. El codirector executiu de DC Studios, James Gunn, aparentment està involucrat en el procés i és provable que les proves de pantalla es realitzin el pròxim mes.

La primera fase del Univers DC, anomenada Capítol U: Déus i Mosntres, comptarà amb una multitud de films i sèries de televisió diferents. Alguns dels projectes anunciats inclouen Superman: Legacy, un film centrat en Batman i Robin titulat The Brave and the Bold, el film de Supergirl titulat Supergirl: Woman of Tomorrow, un film de Swamp Thing i diverses sèries de televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada