Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 30 de gener del 2024

'Despicable Me 4'.

Illumination ha publicat el tràiler oficial de Despicable Me 4, la pròxima entrega de l’exitosa franquícia de comèdia animada, que arribarà als cinemes el 03 de Juliol de 2024.

El tràiler destaca el retorn de les aventures de Gru i la seva família mentre s’enfronten a un nou enemic, Maxime Le Mal (Will Ferrell) qui planeja venjar-se del malvat reformat. El tràiler també presenta l’última incorporació de la família Gru, l’adorable Gru Jr., a qui aparentment no li agrada molt el seu pare. Mostra més malifetes divertides dels sequaços grocs preferits de tots.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

El Meu Dolent Preferit 4 està dirigit per Chris Renaud i Patrick Delage a partir d’un guió escrit per el creador de The White Lotus, Mike White i Ken Daurio. La quarta entrega comptarà amb les veus de membres del repartiment que repeteixen de films anteriors: Steve Carell com a Gru, Miranda Cosgrove com a Margo, Kristen Wiig com a Lucy, Dana Gaier com a Edith, Madison Polan com a Agnes, Steve Coogan com a Silas Ramsbottom i Pierre Coffin com els Minions.

“En el primer film de Despicable Me en set anys, Gru, el superdolent convertit en agent de La Lliga Antidolents preferit del món, torna per a una nova i emocionant i audaç era del caos dels Minions a Despicable Me 4”, es pot llegir en la sinopsis. “El film comença un nou episodi amb Gru i Lucy i les seves filles donant la benvinguda a un nou membre de la família Gru, Gru Jr., que té la intenció de turmentar el seu pare. Gru s’enfronta a un nou enemic: Maxime Le Mal i la seva novia, al dona fatal Valentina (Vergara) i la família es veu obligada a fugir”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada