Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de gener del 2024

'Spawn'.


El creador de Spawn, Todd McFarlane, ha compartit recentment que el pròxim reinici del film no prendrà cap pàgina del llibre d’estratègies de Marvel.

Parlant amb Screen Rant, McFarlane va explicar que vol que Spawn sigui diferent a qualsevol pel·lícula de superherois que s’estigui fent actualment a Hollywood. També va elogiar al guionista de Joker, Scott Silver, que actualment està treballant en el guió del reinici de Spawn amb Malcom Spellman i Matthew Mixon, per poder veure que Spawn no és un heroi comú i corrent.

“L’únic que m’entusiasma en les meves conversacions i principalment amb Scott Silver, és que ell simplement està cap ficat (i no ho diguis com un joc de paraules, literalment) en voler fer quelcom diferent. En cada conversa, ell simplement diu: ‘Simplement no podem fer un Marvel lleuger’. No vol fer terror perquè això és d’alguna manera propi”, va explicar McFarlane. “Simplement està lluitant per intentar veure si podem fer quelcom lleugerament diferent...Sempre he dit que quan intentes fer quelcom diferent, deixes que el públic decideixi si és millor o pitjor, veritat? Ells són els clients que paguen”.

McFarlane va continuar: “Però l’altre dia em va dir una cosa que vaig pensar que era quasi perfecte. Va dir: “Vull fer una història que sigui perillosa”. I no va voler dir que hi hagi perill en la història, en si mateixa. Volia dir que seria una mica arriscat fer aquesta pel·lícula perquè no caurà en una formula fàcil i estic totalment a favor d’això. Estic totalment a favor de provar alguna cosa diferent; en les seves paraules, perillós. Això és música per a les meves orelles”.

Spawn prèviament va fer el salt a la gran pantalla l’any 1997 amb Michael Jai White com a Al Simmons, un marine estatunidenc assassinat que ressuscita com el reticent líder del exèrcit del infern, Spawn. Va ser un èxit de taquilla moderat, recaptant $87.840.042 per un pressupost (segons BoX Officie Mojo) de $40M.

McFarlane va començar a treballar en un reinici ja l’any 2013 i Blumhouse es va unir al projecte l’any 2017. Jamie Foxx, qui va interpretar a Electro a The Amazing Spider-Man 2 i Spider-Man: No Way Home, va signar per a interpretar al personatge principal l’any 2018 i encara estava vinculat al projecte el passat 2023. Si bé no s’ha establert cap cronograma de producció, McFarlane ha revelat anteriorment que “recorrerà a inversors externs, si no s’aconsegueix avançar notablement durant aquest 2024”.

No s’ha fixat cap data d’estrena per al reinici de Spawn, tot i que el director executiu de Blumhouse, Jason Blum, ha avançat que s’estrenarà durant el 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada