Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de gener del 2024

'28 Years Later'.


Vint-i-dos anys després de 28 dies Després, el director Danny Boyle i l’escriptor Alex Garland tronen a treballar junts per a planificar una segona seqüela titulat 28 Anys Després.

Com ha revelat en exclusiva The Hollywood Reporter, el duo ha de vendre el projecte en estudis i serveis de streaming aquesta setmana i l’esperança és crear una nova trilogia en lloc de continuar la saga des de 28 Setmanes després, en la que van tenir poca participació.

Boyle i Garland han desitjat durant molt de temps continuar la saga, estrenant una seqüela que en un moment es va titular 28 Mesos Després. La parella ho ha discutit diverses vegades al llarg dels anys i Boyle va dir un cop que tenia una idea “molt bona” per a una seqüela.

Boyle està a càrrec de dirigir la primera entrega. Garland està disposat a escriure els tres. El pressupost de cada film rondaria els $75M.

El duo també produiria els films, al costat del productor original Andrew Macdonald i Peter Rice, ex director de Fox Searchlight Pictures, la divisió de l’ara desapareguda Twentieth Century Fox que va donar suport al film britànic i la seva seqüela en la dècada dels 2000.

28 Dies Després va ser un important film de terror que va ajudar a allunyar-se de la idea tradicional dels zombies en el cinema i presenta infectats induïts per la ira que poden córrer a gran velocitat i causar disturbis en la desolada Gran Bretanya. Va ser un èxit sorpresa per a Danny Boyle i el va catapultar a ell, a Garland i a l’estrella Cillian Murphy a un nou nivell de fama.

A 28 dies Després, Murphy va interpretar a Jim, un missatger en bicicleta de Londres que es desperta d’un coma i descobreix que un virus contagiós ha provocat el col·lapse de la societat. La resta del repartiment està compost per Naomie Harrie, Megan Burns, Christopher Eccleston, Noah Huntley, Stuart McQuarrie i Brendan Gleeson.

L’any passat, Murphy va dir que li encantaria fer una seqüela de 28 Dies Després. Murphy va fer broma dient que el film s’hauria d’anomenar 28 Anys Després degut al gran interval entre els films.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada