Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de gener del 2024

'Fantastic Four'.


El rodatge de Fantastic Four de Marvel Studios suposadament s’ha endarrerit des de abril d’aquest any fins al tercer trimestre de 2024, el que aparentment ha tingut un efecte en cadena en el potencial Mr. Fantastic, Pedro Pascal.

Mentre els estudis de Hollywood fan jocs malabars, empenyen i endarrereixen els calendaris de cinema i televisió després de les vagues del any passat, els projectes s’estan desviant per adaptar-se als calendaris dels actors, directors, directors de fotografia, entre d’altres i més provablement, per qüestions monetàries.

The Insneider ens informa de que el film de Fantastic Four inicialment estava programat per començar rodatge al mes d’abril, el que sembla donar-li marge a Pedro Pascal per a interpretar al Sr. Fantastic com es rumoreja que ho està fent i encara està en condicions per a filmar la segona temporada de The Last of Us i Weapons del director de Barbarian Zach Cregger al seu voltant.

Tot i això, Pascal ara ha abandonat Weapons degut a conflictes d’agenda, que coincideixen amb el canvi informat en la data de rodatge de Els Quatre Fantàstics.

Per descomptat, fins a la data no s’ha confirmat oficialment res sobre el film de Els Quatre Fantàstics i el seu repartiment, però això sols afegirà més llenya al foc sobre la participació de Pascal en el intent de dur al súper grup de Marvel al UCM.

Des de Deadline havien informat prèviament que Pedro Pascal estava en converses per a interpretar a Reed Richards en el film, però no s’havia signat res en aquell moment. També es va informar de que Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach i Joseph Quinn estaven en converses per a interpretar a Sue Storm, Ben Grimm i Johnny Storm respectivament.

Els Quatre Fantàstics té una data prevista d’estrena per al 02 de maig de 2025, però si és correcte l’endarreriment del rodatge, sembla poc provable que la data d’estrena es mantingui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada