Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de gener del 2024

'Black Superman'.


Després d’una petita pausa, el codirector executiu de DC Studios, James Gunn, va proporcionar una actualització sobre el film de Superman produït per J.J. Abrams.

En la plataforma de la xarxa social Threads, se li va preguntar a Gunn si el film de Superman de Abrams, que es considera un projecte Elseworlds, encara estava en desenvolupament. El cineasta i codirector executiu va respondre amb un “si”, confirmant que el projecte no ha estat descartat.

Podeu veure la resposta de Gunn en la imatge següent...

Fet que el film de Superman de Abrams es va revelar per primer cop abans dels canvis importants que van tenir lloc a DC, els fans no estaven segurs de si el film encara es podria realitzar, particularment perquè el nou Univers de DC començarà precisament amb Superman: Legacy al 2025. De totes maneres, sembla que encara és una possibilitat, amb Ta-Nehisi Coates llest per a escriure el film i Abrams com a productor.

Fora del nou DCU, un projecte de Elseworlds és The Batman: Part II. Poc es sap sobre l’argument de la seqüela del superheroi en aquest moment, tot i que Robert Pattinson tronarà com el Cavaller Fosc protagonista. En el primer film vam poder veure un avanç del Joker i va deixar a Enigma amb vida a Arkham, pel que un o ambdós d’aquests antagonistes icònics podrien tronar. El mes passat, el codirector executiu de DC Studios, James Gunn, va desacreditar un rumor sobre quins podrien ser els malvats de la seqüela, així com la possible presentació de Dick Grayson/Robin.

També està Joker: Folie à Deux, que un cop més està dirigit per Todd Phillips. La seqüela comptarà amb el retorn de Joaquin Phoenix mentre reprèn el seu paper que el va fer guanyar un Oscar com el malvat protagonista de DC al costat de la superestrella guanyadora d’un Grammy, Lady Gaga com a Harley Quinn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada