Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de gener del 2024

'Back to Black'.

S’ha estrenat el primer avanç internacional de Back to Black, que brinda als espectadors un primer cop d’ull del pròxim film biogràfic de Amy Winehouse. El film arribarà als cinemes dels Estats Units el 10 de maig de 2024.

Back to Black és una visió mai abans vist sobtat ascens de Amy Winehouse a la fama i a l’estrena del seu innovador àlbum d’estudi, Back to Black”, es pot llegir en la sinopsis oficial del film. “Explicada des de la perspectiva de Amy, el film és una mirada sense complexes a la dona darrera del fenomen i la relació que va inspirar un dels àlbums més llegendaris de tots els temps”.

A continuació podeu veure’n l’avanç de Back to Black i un cartell...

          


Winehouse va ser una cantant anglesa millor coneguda per la seva veu i la seva cobertura de diversos generes en la seva musica. El seu àlbum debut, Frank, va ser publicat l’any 2003 amb gran èxit de crítica i el seu següent àlbum, Back to Black, va ser publicat el 2006 i va ser un gran èxit. L’àlbum es va convertir en un dels més venuts en la història del Regne Unit i el senzill “Rehab” segueix essent immensament popular.

El film s’ha realitzat amb el suport total de Universal Music Group, Sony Music Publishing i The Amy Winehouse Estate.

Marisa Abela (Industry) protagonitza el film com a Winehouse. Altres membres del repartiment que apareixeran en el film inclouen a Jack O’Connell (Ferrari), Eddie Marsan (Fair Play) i Lesley Manville (Mrs. Harris Goes to Paris).

El film està dirigit per Sam Taylor-Johnson a partir d’un guió escrit per Matt Greenhalgh, qui anteriorment va col·laborar a Nowhere Boy de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada