Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de gener del 2024

'Daredevil: Born Again'.


Una informació recent des de ComicBook.com assenyala que Benjamin Poindexter de Wilson Bethel, més conegut com a Bullseye, tornarà per a la pròxima sèrie Daredevil: Born Again de Disney+.

Bethel va aparèixer en la tercera temporada de la sèrie Daredevil de Netflix com a Poindexter i el final insinuava que es convertiria en el malvat icònic de Daredevil en el futur. ComicBook assenyala que no està clar que tant extens serà el seu paper, però Bullseye tindrà un paper d’alguna forma.

Anunciat inicialment en la San Diego Comic-Con de 2022 per el president de Marvel Studios, Kevin Feige, Daredevil: Born Again veurà a Charlie Cox i Vincent D’Onofrio reprendre els seus respectius papers de la sèrie de Netflix com a Matt Murdock/Daredevil i Wilson Fisk/Kingpin.

Ambdós personatges també han aparegut en el UCM, amb Daredevil de Cox apareixent a She-Hulk: Attorney at Law i també una breu aparició a Spider-Man: No Way Home D’Onofrio apareixent com a Wilson Fisk tant a Hawkeye com a Echo.

L’octubre passat, es va informar que Daredevil: Born Again estava experimentant un “reinici creatiu significatiu” després de la pausa provocada per les vagues de WGA i SAG-AFTRA. Els escriptors Chris Ord i Matt Corman van ser acomiadats de forma poc sorollosa del projecte juntament amb els directors de la sèrie, mentre certes escenes i episodis que ja estaven acabats es conservarien amb més elements serialitzats afegits.

Tant Daredevil com Kingpin van fer el seu debut en el Univers Cinematogràfic de Marvel el 2021. Kingpin va ser l’estrella convidada a la sèrie de Disney+ Hawkeye i Matt Murdock va aparèixer breument a Spider-Man: No Way Home. Charlie Cox també va aparèixer com a estrella convidada a She-Hulk: Attorney at Law, on va mostrar un costat més lleuger del heroi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada