Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 de gener del 2024

'Michael'.

Una important estrella s’ha unit al repartiment de Michael, el film biogràfic basat en el Rei del Pop, aquest actor és el que està en les últimes travesses, Colman Domingo (The Color Purple).

Domingo interpretarà a Joe Jackson, el controvertit pare de Michael i els seus germans i que va morir l’any 2018. S’uneix a Jaafar Jackson, qui interpretarà al propi Michael Jackson en el film i a Juliano Valdi qui interpretarà al jove Michael Jackson.

“Estic emocionat de ser part d’un film que explora tant l’ànima complicada del llegendari Michael Jackson com el seu impacte en la música i la cultura com a icona global”, va afirmar Colman. “No sols sóc afortunat de tenir a un personatge tant ric, complexa i defectuós que interpretar a Joe Jackson, sinó que també tinc un seient a primera fila per a veure la increïble transformació de Jaafar. Després de veure’l en l’assaig, em vaig quedar bocabadat. Hi ha quelcom diví en la forma en que Jaafar canalitza al seu difunt oncle. El seu talent i encarnació de la essència de Michael estan simplement en un altre nivell”.

“Colman té un abastament increïble: s’esforça per habitar profundament als seus personatges i comprendre la seva veritable essència i motivació”, va afegir el director Antoine Fuqua. “Estic agraït de treballar amb un actor amb la seva passió i capacitat per a retratar els molts costats de Joe Jackson: un espòs, un pare i un manager”.

Alguns dels altres papers notables de Domingo al llarg dels anys inclouen al soldat Harold Green a Lincoln, Ralph Abertnathy a Selma, Unicorn a Transformers: Rise of the Beasts i més recentment, Bayard Rustin a Rustin.

Michael brindarà al públic una interpretació fascinant i honesta del home brillant però complicat que es va convertir en el Rei del Pop”, es pot llegir en la descripció de Michael. “El film presenta els seus triomfs i tragèdies a una escala cinematogràfica èpica, des del seu costat més humà i les seves lluites personals fins al seu innegable geni creatiu, exemplificat per les seves actuacions més icòniques. Com mai abans, el públic experimentarà una mirada interna a un dels artistes més influents i pioners que el món hagi conegut”.

(via Comingsoon.net)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada