Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 30 de gener del 2024

'Supergirl: Woman of Tomorrow.



L’Univers de DC de James Gunn i Peter Safran finalment ha trobat a la seva Supergirl, en la que l’actriu de House of the Dragon, Milly Alcock, serà qui l’interpreti en una breu aparició a Superman: Legacy i després den el seu propi film Supergirl: Woman of Tomorrow.

Alcock va interpretar a la jove Rhaenyra Targaryen en la sèrie derivada de Games of Thrones. També ha aparegut a The School de 2018 i en la sèrie de 2020 The Gloaming and Reckoning. També té un paper principal en la sèrie Upright, que dura dues temporades.

Segons Deadline, es desconeix quan apareixerà l’actriu per primer cop. Tot i els rumors sobre la seva aparició com ja he dit a Superman: Legacy, que començarà rodatge finals d’any, tot i que no està confirmat. En canvi, sabem que apareixerà en un projecte de DC abans de protagonitzar el seu propi film, Supergirl: Woman of Tomorrow.

Supergirl: Woman of Tomorrow es basarà en la sèrie de còmics de 2022 de Tom King, il·lustrats per Bilquis Evely. No s’ha designat cap director per al projecte.

“Veiem la diferència entre Superman, que va ser enviat a la Terra i criat per pares amorosos des de que era un nadó, vers Supergirl, que va ser criada sobre una roca, un fragment de Krypton i va veure a tots al seu voltant morir i ser assassinats de maneres terribles durant els seus primers 14 anys de la seva vida i després va venir a la Terra quan era una nena”, va dir Gunn l’any passat sobre el projecte. “Ella és molt més dura; ella no és exactament la Supergirl que estem a acostumats a veure”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada