Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de gener del 2024

'Tron: Ares'.


Gillian Anderson s’ha unit al repartiment de Tron 3 de Disney.

Segons DeadlineAnderson (The X-Files, Sex Education) s’ha unit oficialment al repartiment de Tron 3, també conegut com Tron: Ares. Protagonitzarà el film al costat de Jared Leto, Jodie Turner-Smith i Greta Lee.

A Instagramel director Joachim Rønning també ha compartit una fotografia anunciant que la producció de Tron 3 estava oficialment en marxa. La foto, que podeu veure a continuació, revela el logo oficial del film, mentre que la descripció diu: “SEMANA 1 A La XARXA”.

Segons un article de juny de 2023 publicat per The Hollywood Reporter, Tron 3 de Rønning es “centrarà en el sorgiment d’un programa sensible que creua al món humà i que no està llest per al contacte”.

Leto interpreta a un personatge anomenat Ares, que és una manifestació del programa sensible.

A més a més de Leto, Turner-Smith, Lee i Anderson, Tron: Ares està protagonitzat per Evan Peters, Cameron Monaghan i Sarah Desjardins. Escrit per Jesse Wigutow i Jack Thorne, el film està produït per Emma Ludbrook, Justin Springer i Jeffrey Silver, mentre que Russell Allen n’és productor executiu.

Originalment es suposava que Tron: Ares començava rodatge el passat mes d’agost de 2023; tot i això, la producció es va endarrerir degut a les vagues de WGA (Writers Guild of America) i SAG-AFTRA (Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists).

La franquícia de Tron va començar l’any 1982. Dirigit per Steven Lisberger, qui va coescriure el guió al costat de Bonnie MacBird, el film va presentar als fans a Kevin Flynn (Jeff Bridges) per primer cop, mentre que Bruce Boxleitner, David Warner, Cindy Morgan i Barnard Hughes també van protagonitzar.

Bridges va tornar per a la seqüela de 2010, Tron: Legacy, que va estar dirigit per Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick). El film també va comptar amb les actuacions de Garrett Hedlund, Olivia Wilde i Michael Sheen.

Tron: Ares encara no té data d’estrena oficial per part de Disney.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada