Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 de gener del 2024

'Frankenstein'.

Des de Comingsoon, ens informen de que l’estrella de Saltburn i Priscilla, Jacob Elordi, s’ha unit al repartiment del film Frankenstein de Gullermo Del Toro, en substitució de Andrew Garfield com el monstre.

De la mateixa manera que amb altres projectes en tràmit que han perdut membres importants del repartiment, Garfield va tenir que abandonar el projecte degut a conflictes d’agenda causats pels estudis que van endarrerir l’acord per a que els actors i escriptors tinguessin un salari just, el que va generar una vaga el passat 2023.

Elordi, recent arribat dels films abans anomenats de Emerald Fennel i Sofia Coppola, s’unirà a Felix Kammerer (All Quiet on the Western Front) com nouvingut al repartiment.  

Del Toro ha somiat amb realitzar un film de Frankenstein “durant 50 anys”, des de que va veure l’adaptació cinematogràfica de James Whale de 1931 i nota que ara és el moment adequat per a fer realitzat la seva versió de la història en la que un metge obsessiu crea una criatura viva a partir de parts de cadàvers.

Frankenstein de Guillermo Del Toro, també estarà protagonitzat per Oscar Isaac (Dune, Moon Knight) com el Doctor, Mia Goth (Infinity Pool), Christoph Waltz (Inglorious Basterds), Lars Mikkelsen (The Witcher), David Bradley (Pinocchio de Del Toro) i Christian Convery (Sweet Tooth).

Gullermo Del Toro té una relació de llarga duració amb Netflix que l’ha vist crear pel·lícules com el seu film en stop-motion Pinnochio, la sèrie antològica de terror The Cabinet of Curiosities i la sèrie animada Trollhunters.

No hi ha data d’estrena per a Frankenstein. La filmació començarà el pròxim mes de Febrer, però amb les vagues i ara haver de reformular el paper del monstre, és probable que hagi patit un petit revés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada