Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de gener del 2024

'28 Years Later'.


Tres grans estudis estan lluitant per a fer-se amb els drets de 28 Anys Desprès, de Danny Boyle i Alex Garland.

Jeff Sneider de The InSneider ha revelat que Warner Bros, Universal i Paramount estan tots en la barreja per a la seqüela de 28 Dies Després i films posteriors d’una nova trilogia. I actualment un estudi està per davant dels altres.

“M’han dit que tres grans estudis estan lluitant per els drets de 28 Anys Desprès, de Danny Boyle, que segurament tindrà un paper per a Cillian Murphy...si està disposat a tornar i fer-ho. Veiem com van els Oscar”, va afirmar Sneider en el seu article.

“De totes maneres, m’han dit que Warner Bros, Universal i Paramount han estat perseguint això i que Warner Bros. és el preferit actual per aconseguir el paquet de terror”.

Una font va dir que semblava que Mike DeLuca i Pam Abdy estaven tractant d’aprofitar la llista de WB com ho van fer en la venta prèvia de MGM amb l’esperança d’atraure encara més al propietari de Comcast, Brian Roberts, per a que realitzés una oferta per a WBD. La mateixa font va dir que es sorprendria si el guionista Alex Garland permetés que 28 Anys Desprès aterres a Paramount desprès de la seva col·laboració a Annihilation.

Boyle és l’encarregat de dirigir la primera entrega. Garland està disposat a escriure la nova trilogia. El pressupost de cada film rondarà els $75M.

El duo també produirà, al costat del productor original Andrew Macdonald i Peter Rice, ex director de Fox Searchlight Pictures, la divisió de l’ara desaparegut Twentieth Century Fox que va donar suport al film de fabricació britànica i la seva seqüela, en la dècada dels 2000.

A 28 Dies Després, Cillian Murphy va interpretar a Jim, un missatger en bicicleta de Londres que es desperta d’un coma i descobreix que un virus contagiós ha provocat el col·lapse de la societat. La resta del repartiment està compost per Naomie Harrie, Megan Burns, Christopher Eccleston, Noah Huntley, Stuart McQuarrie i Brendan Gleeson.

L’any passat, Murphy va dir que li encantaria fer una seqüela de 28 Dies Després. Murphy va fer broma dient que el film s’hauria d’anomenar 28 Anys Després degut al gran interval entre els films.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada