Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de gener del 2024

'Michael'.

El nou film de Lionsgate Pictures, Michael (el biopic de Michael Jackson), està llest per a començar la seva producció a finals d’aquest mes i narra el gran èxit de la superestrella del pop Michael Jackson. El director Antoine Fuqua i l’estrella Jaafar Jackson es troben entre els molts membres del repartiment i l’equip que van ajudar a donar-li vida a Michael i ara s’ha confirmat un altre actor clau en el projecte. El dijous passat, Lionsgate va anunciar que Juliano Krue Valdi ha estat escollit per a interpretar a la versió més jove de Michael Jackosn a Michael. Amb tant sols nou anys, Valdi ja ha aconseguit seguidors a les xarxes socials gràcies a les seves rutines de ball, moltes de les quals estan inspirades en Jackson. (Via ComicBook.com)

“Aquesta oportunitat és realment important per a mi, perquè Michael Jackson és el Rei del Pop i està molt especialment al meu cor”, va dir Valdi en un comunicat. “He ballat les seves cançons durant cinc anys. Em fa sentir realment especial i em fa sentir bé amb mi mateix. M’encanta l’energia de Michael Jackson”.

“Quan Michael era molt jove -onze anys- va meravellar al món, posseint l’esperit i el talent d’un adult. Era veritablement un ànima vella. Ell i Juliano tenen això en comú”, va dir el productor Graham King en un comunicat. “Més enllà de ser un jove talent fenomenal, Juliano està profundament inspirat per Michael i la seva música i ha aconseguit traduir aquesta inspiració en una presencia i actuació que captura la veritable màgia del jove Michael Jackson”.

“En tot cas, escollir el paper del jove Michael ha estat més difícil que escollir el paper d’adult, perquè on es pot trobar un actor infantil amb les habilitats del millor artista que mai hagi existit?” va repetir Fuqua. “Al final, aquest era el nostre enfocament: el talent i vàrem buscar per tot arreu a un actor que pogués encarnar l’esperit de Michael a través de la seva veu, el seu carisma i les seves habilitats de ball. L’innegable i pur talent de Juliano el va col·locar al cap damunt de la nostre llista”.

Michael brindarà al públic una interpretació fascinant i honesta del home brillant però complicat que es va convertir en el Rei del Pop”, es pot llegir en la sinopsis de film. “El film presenta els seus triomfs i tragèdies a una escala cinematogràfica èpica, des del seu costat humà i les seves lluites personals fins al seu innegable geni creatiu, exemplificat per les seves actuacions més icòniques. Com mai abans, el públic experimentarà una mirada interna a un dels artistes més influents i pioners que el món hagi conegut”. Altres membres del equip del film inclouran al director de fotografia Dion Beebe, la dissenyadora de producció Barbara Ling, la dissenyadora de vestuari Marci Rodgers, els coreògrafs Rich + Tone, el maquillador Bill Corso, l’estilista Carla FArmer, el supervisor de so i música John Warhurst i el supervisor d’efectes visuals Louis Morin.

Michael Jackson és considerat un dels millors artistes musicals de tots els temps i és millor conegut per una sèrie de cançons icòniques que inclouen ‘Thriller’, ‘Billie Jean’, ‘Man in the Mirror’, entre d’altres. Al llarg de la seva vida, Jackson va guanyar innombrables premis i va ser inclòs en el Saló de la Fama del Rock and Roll, entre altres fites. El 2009 va finar a l’edat de 50 anys degut a una aturada cardíaca.

*ACTUALITACIÓ:

El propi Jaafar Jackson ha compartit una nova foto de Michael, el pròxim film biogràfic de Michael Jackson dirigit per Antoine Fuqua.

Compartit a Instagram, el títol de Jackson diu: “El viatge comença el dilluns” Es va anunciar prèviament a principis de gener, que Michael, començaria oficialment la producció aquest dilluns 22 i que el film arribarà als cinemes el 2025.

A continuació podeu veure el post del seu Instagram...

Michael està escrit per John Logan, mentre que John Branca i John McClain també en són productors. El film s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 18 d’abril de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada