Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 de gener del 2024

'Ahsoka Season 2'.


S’ha confirmat que la segona temporada de Ahsoka està en procés després de la conclusió de la primera temporada l’octubre passat.

En el lloc web oficial de Star Wars, es va confirmar que el creador de la sèrie Dave Filoni estava desenvolupant la segona temporada de Ahsoka a més del film de Star Wars que dirigirà. En el final de la primera temporada va avançar més històries que involucren al personatge principal, els seus aliats i al malvat Gran Almirall Thrawn, el que significa que la segona temporada provablement continuarà amb els caps per lligar.  

Ahoska va estar escrita i produïda executivament per Dave Filoni, millor conegut pel seu treball a les sèries animades de Star Wars preferides pels fans, The Clone Wars i Rebels.

Ambientada en la mateixa línia de temps que The Mandalorian, la temporada 1 va girar al voltant a la recerca del Jedi protagonista a través de la galàxia mentre investiga una amenaça emergent després de la caiguda del imperi.

La sèrie està protagonitzada per Rosario Dawson com la ex cabellera Jedi, Natasha Liu Bordizzo com Sabine Wren, Mary Elisabeth Winstead com Hera Syndulla, Eman Esfandi com a Ezra Bridger, Lars Mikkelsen com el Gran Almirall Thrawn, Ivanna Sakhno com Shin Hati, Ray Stevenson com a Baylan Skoll i Wes Chatham com a Morgan Elsbeth, David Tennant com la veu de Huyang, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada