Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de desembre del 2023

'Superman: Legacy'.

El director de Superman: Legacy, James Gunn, ha parlat sobre la versió de Lex Luthor de Nicholas Hoult i com el personatge serà inoblidable.

En el seu compte de Instagram, Gunn va confirmar que Hoult interpretarà a l’icònic malvat de Superman en el pròxim film del DC Universe. Després va descriure aquesta versió de Luthor com “diferent a tot el que hagueu vist abans” i que “mai oblidaràs”.

“Si, finalment  puc respondre, Nicholas Hoult és Lex Luthor a Superman: Legacy i no podria estar més feliç”, és pot llegir en la publicació. “La nit anterior vam sortir a sopar per a celebrar i discutir com podem crear un Lex que sigui diferent a tot el que hagueu vist abans i que mai oblidareu. ‘Però, James, vam escoltar això fa diverses setmanes, perquè no ens vas dir que era cert?’ Perquè, tot i que ho estàvem discutint, no va ser definitiu fins fa un parell de dies i no volia dir-vos una cosa que no era del tot segur. De totes maneres, brindo per Lex (i Nicholas), un dels meus personatges preferits del DCU”.

A continuació podeu veure la publicació...

El paper principal de Superman: Legacy l’interpretarà David Corenswet (Pearl, The Politician), mentre que Lois Lane estarà interpretat per l’estrella de The Marvelous Mrs. Maisel, Rachel Brosnahan. A ells se’ls uneixen Hoult, Skyler Gisondo, María Gabriela De Faria, Sara Sampaio, Isabela Merced, Nathan Fillion, Edi Gathegi, Anthony Carrigan, entre d’altres.

Superman: Legacy explica la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent a Smalville, Kansas”, es pot llegir en la sinopsis oficial del film. “Ell és la encarnació de la veritat, la justícia i el estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que considera la bondat com quelcom passat de moda”.

El film s’estrenarà als cinemes el 11 de juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada