Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 de desembre del 2023

'Fester Addams Spin-off'.


Des de Deadline han confirmat que un spin-off de Wednesday protagonitzat pel Oncle Fester Addams es troba en desenvolupament inicial a Netflix.

El 17 de desembre d’enguany, Bloomberg va informar que Netflix estava planificant una sèrie derivada de Wednesday centrada en el personatge de l’oncle Fester, interpretat en la sèrie de 2022 per Fred Armisen.

Des de Deadline ara han confirmat que la sèrie derivada està en “un desenvolupament primerenc” a Netflix per part de MGM Television, tot i que no hi ha més detalls al respecte.

Creada per Alfred Gaugh i Miles Millar, Wednesday va fer el seu debut a Netflix el novembre de 2022. Protagonitzada per Jenna Ortega com el personatge principal, la sèrie compte amb la producció executiva i la direcció de Tim Burton. Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White i Emma Myers també van protagonitzar la primera temporada.

“La sèrie narra els anys de l’heroïna protagonista com a estudiant en la peculiar Academia Nevermore mentre intenta dominar la seva habilitat psíquica emergent”, es pot llegir en la sinopsis, “al mateix temps que frustra una monstruosa onada d’assassinats que atemoreix a la ciutat local i resolt el misteri sobrenatural que va envoltar als seus pares fa 25 anys, tot mentre navega per les seves noves i molt enrevessades relacions amb l’estrany i divers cos estudiantil”.

Actualment també s’està desenvolupant la segona temporada de Wednesday. Segons una informació del mes de novembre des de Deadline, s’espera que la nova temporada comenci la producció a finals d’abril de 2024.

“Un personatge com Wednesday, que és tant estimat i tant llegendari, realment no volia interpretar-lo malament. Així que tracto de tenir tantes conversacions com sigui possible”, va dir Ortega anteriorment sobre la pròxima temporada quan va parlar amb Elle Fanning a Actors sobre Actors a Variety. “En el set, amb els guionistes i Tim [Burton], tots ens reuníem i decidíem: ‘Està bé, què funciona i què no? Naturalment, hi havia molt col·laboració. Llavors, en la preparació per a la segona temporada, volíem avançar-nos i assegurar-nos de poder iniciar conversacions abans”, va continuar. “I tinc molta curiositat. Vull veure els vestits, els nous personatges que apareixeran, els guions i van ser prou amables com per deixar-me posar-me el barret de productora”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada