Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 de desembre del 2023

'Joker: Folie à Deux'.

Els fans de Joker: Folie à Deux han rebut un regal de nadal, en la forma de dues noves imatges publicades del film. El director Todd Phillips ha compartit les imatges en la que podem veure a Joaquin Phoenix com a Joker i Lady Gaga com a Harley Quinn.

“Els desitjo a tots unes felices festes i un bonic any nou. Octubre de 2024 #Joker2”, va escriure Philips en el títol de la publicació a Instagram. La primera fotografia mostra a Arthur Fleck (Phoenix) dintre una cel·la i la segona foto mostra a la Dra. Harleen Frances Quinzel (Gaga) mirant a Fleck, el qual du la cara pintada del Joker.

A continuació podeu veure’n les imatges...

Phoenix reprèn el seu paper guanyador d’un Oscar, Arthur Fleck per aquesta seqüela. Lady Gaga, quin interpreta l’interès amorós del Joker, la Dra. Harleen F. Quinzel, millor coneguda com a Harley Quinn, protagonitzarà al costat de Phoenix. Per a la seqüela, Zazie Beetz torna com la ex veïna de Arthur, Sophie Dumond. Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland i Harry Lawtey, han estat escollits per a papers no revelats.

Joker: Folie à Deux tornarà a estar dirigit per Todd Philips a partir d’un guió que ha coescrit amb Scott Silver. El film de 2019 va ser un èxit comercial i de crítica, amb una recaptació mundial de $1.074.458.282, el que la converteix en el film amb classificació R més taquillera de tots els temps. Va rebre el reconeixement de diversos organismes importants que li van atorgar premis, inclosos dos Oscar i do Globus d’Or, tan al Millor Actor com al Millor So Original.

El film s’estrenarà el 04 d’octubre de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada