Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 10 de desembre del 2023

'Maleficent 3'.


Angelina Jolie ha signat per a protagonitzar un tercer film de Maleficent.

Segons el Wall Street Journal, Jolie ha signat oficialment per a protagonitzar un tercer film live-action de Maleficent. No s’han donat més detalls sobre el projecte en aquest moment.

Estrenada el 2014, Malèfica és una versió en viu de La Bella Dorment de 1959. El film, dirigit per Robert Stromberg i  va estar protagonitzada per Jolie en el paper principal, mentre que Elle Fanning va interpretar a Aurora/La Bella Dorment, Sharlto Copley va interpretar a Stefan, Lesley Manville va interpretar a Flittle, Imelda Staunton va interpretar a Knotgrass, Juno Temple va interpretar a Thistlewit i Sam Riley va interpretar a Diaval.

Jolie també en va ser productora executiva i el film va recaptar $759.853.685 a nivell mundial per un pressupost d’aproximadament $180M.

L’octubre de 2019 es va estrenar la seva seqüela, Malèfica: Mestressa del Mal. Joachim Rønning en va ser el director, mentre que Jolie, Fanning, Staunton, Manville, Riley i Temple van reprendre els respectius rols. A més a més, aquesta segona entrega va comptar amb: Michelle Pfeiffer com la Reina Ingirth, Chiwetel Ejiofor com a Conall i Ed Skrein com a Borra.

“Malèfica viatge a un gran castell antic per a celebrar la pròxima boda de la jove Aurora amb el Príncep Felip”, diu la sinopsis de Malèfica: Mestressa del Mal. “Mentre són allà, coneix a la futura sogra d’Aurora, una reina intrigant que maquina un tortuós complot per a destruir a les fades de la terra. Amb l’esperança de aturar-la, Malèfica uneix forces amb un guerrer experimentat i un grup de marginats per a lluitar contra la reina i el seu poderós exèrcit”.

Malèfica: Mestressa del Mal va recaptar quelcom menys que la primera en la taquilla mundial, va fer al voltant de $491,7M amb un pressupost una mica més elevat que el primer film $186M.

Per ara no hi ha més càsting anunciat ni cap data d’estrena per a la tercera entrega. Malèfica la podem veure a Starz, mentre que Malèfica: Mestressa del Mal la podem trobar a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada